Сео Оптимизация

Сео Оптимизация

Сео оптимизация (Search Engine Optimization ) включва редица отделни и взаймосвързани SEO действия, помагащи на цялостния процес за постигане на ефективни резултати за класирането на уеб сайтът ви в търсачките на Гугъл, Bing, Yahoo и др

Сео-Оптимизация

Защо е необходимо да се прави СЕО оптимизация ?
Когато предлагате определена стока или услуга чрез уеб сайтът Ви, първото нещо, което трябва да направете е да привлечете клиенти, които да се запознаят с това, което предлагате. Поради тази причина Вие трябва да направите сайта си популярен в интернет, чрез насочване на потребители, които търсят информация в интернет търсачките (Google, Yahoo, Bing, Yandex…) към вашия сайт.

Какво трябва да разберем?
Най-важното е да се знае по какъв начин клиентите в интернет търсят услугите или продуктите, които вие предлагате.  Хората, които искат да им се направи сео оптимизация на сайта им за да излизат на челни позиции при търсене в Google, изписват в полето за търсене “сео оптимизация". Просто трябва да помислите, какво бихте написали в полето за търсене, когато търсите продукт или услуга, който Вие предлагате.

Какво е конкуренция на търсената дума/израз за сео оптимизацията?
Когато търсите дума или израз в интернет и резултатите са такива, че откривате много конкурентна информация, то тази дума/израз е силно конкурентен. В общи линии сео оптимизацията за думи и изрази е лесно постижима, когато няма сайтове предлагащи конкретно тези продукти, услуги или информация. Колкото повече сайтове има, които предлагат продукта, услугата или информация свързана с търсената фраза сео оптимизацията е по-трудна и по-бавна.

Какво представява сео оптимизацията?
Най-общо казано тя се разделя на две части вътрешна и външна, като всяка една част е много важна.

Колко струва СЕО оптимизацията?
Цената за сео оптимизация, може да варира в доста голяма граница. Също така да бъде само еднократна такса или и да има абонамент за поддръжката й.

Сео оптимизация
Чрез изработената от нас сео оптимизация,
Онлайн магазин
сайтът ви ще е бърз, оптимизиран и ще се класира на предни позиции в резултатите на Google, Bing, Yahoo и другите търсачки,така сайтът ви ще бъдете по-лесно откриваеми от хората, който търсят съответната дейност, услуга или продукт, които предлагате.

Мнения На Клиенти

Сео-Оптимизация
image/svg+xml
Отлична изработка за отрицателно време ! Уеб сайта ми е бърз, със страхотен дизайн, изглежда отлично на всякакви устройства- телефон, таблет. Поздравления !
Бисер Семерджиев
Собстеник верига магазини
Бисер Семерджиев
Невероятен екип. Проектът ми беше изработен бързо и изпипан до най-малкия детайл !
Иван Маринов
Архитект
Иван Маринов
Много благодаря за бързата и професионална работа, сайтът на хотела ни е много бърз, добре оптимизиран и лесно откривам !
Иван Романов
Управител На Хотел
Иван Романов
До ден днешен ни поддържат сайта, нямаме никакви забележки към обслужването и асистирането. Препоръчвам ги !
Гергана Симеонова
СЕО на строителна фирма
Гергана Симеонова
Браво момчета, отлична работа ! Изключителен екип от професионалисти, сериозни и амбицирани. С такива хора е прекрасно да се работи. Дерзайте!
Стоян Иванов
Собственик на хотел
Стоян Иванов
animationanimation