Услуги

img
animationanimation

Изработка на уеб сайт

Изработка На Уеб Сайт За Хотел
Изработка На Уеб Сайт За Хотел
За представянето на Хотелът по възможно най- добрия начин, уеб сайтът, трябва да е стилен, елегантен и изключително функционален. За да грабне вниманието на потребителите, той трябва да е от една страна с уникален дизайн и достатъчно качествени снимки, а от друга да има подходящи функционалности, като система за резервации с възможност за онлайн плащане, фото галерия и други.
Изработка на уеб сайт за хотел
Изработка На Уеб Сайт С Продуктов Каталог
Изработка На Уеб Сайт С Продуктов Каталог
Идеята на сайта каталог е показването на продукти, стоки, услуги в интернет, под формата на витрина където са представени със снимка, описание и всевъзможна информация от която се нуждаят потребителите за да изградят реална представа за продукта или дейността. Затова при изработката му, продуктите се изразяват в отделни категории, където се сортират и подреждат по модел, цена, категория, вид стока и др.
Онлайн Магазин
Изработка На Корпоративен Уеб Сайт
Изработка На Корпоративен Уеб Сайт
Корпоративеният уеб сайт е представителен Сайт, който подробно описва дадена фирма, като може да бъде сайт за хотел, заведение, различни фирми, фитнес и др. Целта му е да впечатли и информира вашите клиенти. Като снимковия материал, дизайна, подредбата и уникалният му вид му правят представянето на бизнеса Ви в интернет пространството по атрактивно и успешно.
Изработка На Уеб Сайт Визитка
Изработка На Уеб Сайт Визитка
Сайтът Визитка е предназначен за представяне на фирма, дейност, продукт, услуга в интернет обществото.Като същността му е представянето на вашата фирмата, дейност, услугите, продукти, както и информация за контакт с вас. Наред с ниската цена и краткия срок на изработването, той е най- подходящ за средния и малък бизнес, като след време може да прерастне в голям фирмен сайт.
95%
Доволни Клиенти
3
Години Опит
70+
Успешно Реализирани Проекти
80%
От Клиентите Ни Препоръчват
  1. thumb
    Jan, 2020
    Изработка на Онлайн Магазин

    Най-евтиният и бърз начин за стартиране на бизнес ! 
    Уверете се и Вие !