Изработка на Уеб Сайт

img

           Ние в Alpha Soft предлагаме разнообразни услуги в сферата на изработка и поддръжката на качествени уеб сайтове, софтуерни приложения. В зависимост от нуждите и предпочитанията на клиентите ни, ние  създаваме уеб приложения, задоволяващи изискванията Ви. Всеки един уеб сайт се изгражда индивидуално и професионално по конкретните за клиента нужда, визия, еталон и функционалност. Вие има пълна свобода на избор. Нашата мисия е да създадем за вас професионален уеб сайт, работещ за успешното ви представяне в онлайн пространството. Ето защо създаденият за Вас сайт ще бъде специфичен и персонализиран минавайки очаквания Ви.  Докато ние изработваме Вашият уникален Уеб Сайт, Вие се фокусирате върху бизнеса си. Използваме отлично работещи актуални практики, за да реализираме Вашите идеи в работещ и печеливш софтуер.
Уверете се и Вие.

Уеб приложения, които изработваме

Изработка на уеб Сайт за хотел
Изработка на уеб Сайт за хотел
За представянето на Хотелът по възможно най- добрия начин, уеб сайтът, трябва да е стилен, елегантен и изключително функционален. За да грабне вниманието на потребителите, той трябва да е от една страна с уникален дизайн и достатъчно качествени снимки, а от друга да има подходящи функционалности, като система за резервации с възможност за онлайн плащане, фото галерия и виртуална разходка.
Изработка на уеб сайт за хотел
Изработка На Уеб Сайт с продуктов каталог
Изработка На Уеб Сайт с продуктов каталог
Идеята на сайта каталог е показването на продукти, стоки, услуги в интернет, под формата на витрина където са представени със снимка, описание и всевъзможна информация от която се нуждаят потребителите за да изградят реална представа за продукта или дейността. Затова при изработката му, продуктите се изразяват в отделни категории, където се сортират и подреждат по модел, цена, категория, вид стока и др.
Read More
Изработка на Корпоративен Уеб Сайт
Изработка на Корпоративен Уеб Сайт
Корпоративният уеб сайт е представителен сайт, който подробно описва дадена компания. Целта му е да впечатли и информира вашите клиенти. Като снимковият материал, дизайна, подредбата и уникалният му вид му правят представянето на бизнеса Ви в онлайн пространството по атрактивно и успешно.
Изработка на уеб Сайт Визитка
Изработка на уеб Сайт Визитка
Сайтът Визитка е предназначен за представяне на фирма, дейност, продукт, услуга в интернет обществото.Като същността му е представянето на вашата фирмата, дейност, услугите, продукти, както и информация за контакт с вас. Наред с ниската цена и краткия срок на изработването, той е най- подходящ за средния и малък бизнес, като след време може да прерастне в голям фирмен сайт.

                           Етапи за изработка на уеб сайт

10%

Безплатна консултация за изработването на вашият уеб сайт

Без значение дали в момента имате ясна представа за софтуерния продукт, който желаете. Работата с нас започва с БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ. По време на нея ще проучим конкуренцията ви, ще обсъдим цялостната структура и функционалност на бъдещият ви софтуерен продукт, така че да можем да гарантираме успеха ви!

20%

Софтуерно уеб решение за вашия сайт

Това е етап, свързан с комуникация с клиента. Вие ще определите структура и функционалността. На тази база ще бъде определен типа на вашия сайт и ще бъде избрана подходяща платформа за неговото изграждане.

30%

Изработка на уеб дизайн и функционалност

Изработката на уеб дизайн е следващия основен етап при изграждането на всеки уеб сайт. Процесът при изграждането на уеб дизайна на вашия сайт е отново тясно свързан с предварително изградената концепция на сайта, неговата тематика, целенасоченост, структура и функционалност. Както разбира се и в съобразност с предпочитанията на клиента изработваме и лого.

40%

Тестване на уеб сайта

От важно значение са тестовете на уеб сайта по време и след неговото изработване, под различните видове, най-широко разпространени браузери – Chrome, Mozilla, IE, Opera. Тестваме задължително и сайта за мобилна съвместимост, понеже всички сайтове, изработени от нас са с RESPONSIVE дизайн.

50%

Финализиране на проекта

Подготвяне и изпращане на информация до собственика. С вашите данни за вход в администраторския панел, подробни указания за работа с него. Подготвяне и изпращане на пълен beckup, ако бъде поискан такъв от неговия собственик.

60%

Избор на име и разширение на домейн за сайтът ви

Изборът на домейн за вашето уеб приложение е едно от най-важните условия в процеса при изработка. От особено значение е домейнът на вашия уеб сайт да съдържа важна за вас и вашата дейност ключова дума. Така за в бъдеще ще спомогне за по-доброто индексиране на уеб сайта от търсачките.

70%

Сключване на договор

На база на изискванията и нуждите ви, изготвяме за вас оферта за изработката на новият ви уеб сайт/софтуер, която се прикрепя към договора за изработка, като в зависимост от функциите, които трябва да бъдат разработени, определяме цената и времето нужно за разработването на продукта, заедно с общите им условия.

80%

Валидиране на HTML и CSS кода на сайта

Валидиране на HTML и CSS код на сайта. От изключително важно значение за търсачките, правилното функциониране и ускорено зареждане е валидирането на HTML и CSS кода на вашия сайт. Този процес е свързан с отстраняване на евентуални грешки в кода на сайта, при и след неговото изработване.

90%

SEO оптимизация на сайта

Формиране и правилно попълване на всички важни за търсачките мета тагове в кода на сайта. Интегриране на специализиран SEO плъгин за лесно откриване на уеб приложението.

100%

Поддръжка и развитие на сайтът/софтуерът

Денонощна техническа поддръжка, обновяване на платформата, плъгини и теми в сайта. За да бъде добре защитен и винаги да използва най-съвременните версии. Експедитивна реакция и гарантиран успех за вашия бизнес.

95 %
Доволни клиенти
4
Години опит в изработка и поддръжка на качествени уеб приложения
70+
успешно реализирани уеб приложения
80 %
от клиентите ни препоръчват на познати

Свържете се с нас

Разкаже ни за бъдещият си софтуерен продукт
Съобщението Ви беше изпратено успешно !
В най- кратки срокове ще се свържем с Вас, за да получите отговор.
Благодарим Ви, че се свързахте с нас !
Поздрави, екипът на Alpha Soft !