Изработка на фирмено лого

img

Символът, олицетворяващ бизнеса Ви!

В зависимост от нуждите и предпочитанията ви, ние в Alpha-Soft ще създадем лого за вашата фирма, задоволяващо изискванията Ви. Изработката му е комбинация от идея, творчество, опит и умения. Логото е основен елемент при изграждането на корпоративна идентичност, затова ние оказваме подкрепа на фирмите, които ни се доверяват. С правилното лого Вие ще изпратите подходящо послание към клиетите си.
animationanimationanimation

Лого, което Ви отличава

Логото което ние ще изработим ще да бъде стилно, уникално и лесно разпознаваемо. Ще го съобразим с дейността, с която се занимавате, по този начин бизнесът Ви ще има своята идентичност в съвременния пазар. То ще бъде запомнящо се и отличаващо сред Вашите конкуренти.
ЗАПОМНЯЩО СЕ 100%
СТИЛНО И УНИКАЛНО 100%
ОТЛИЧАВАЩО ВИ ОТ МНОЗИНСТВОТО 100%
СЪЗДАВАЩО ИМИДЖ НА БИЗНЕСЪТ ВИ 100%
ПРОДАВАЩО 100%

Нашите Доволни Клиенти

hover
hover
hover
hover

Карта

Свържете се с нас

Съобщението Ви беше изпратено успешно !
В най- кратки срокове ще се свържем с Вас, за да получите отговор.
Благодарим Ви, че се свързахте с нас !
Поздрави, екипът на Alpha Soft !

Изработката на лого за вашия бизнес е важна стъпка към правилен маркетинг. Вашето лого е първото нещо, за което много клиенти ще се сетят щом чуят името на вашия бизнес. Затова е съществено важно логото да бъде лесно разпознаваемо за вашите настоящи и потенциални клиенти.

Първото нещо, което трябва да се вземе в предвид при разработване на лого дизайн е установяване на неговото предназначение. Логото трябва да изглежда добре и да бъде разбираемо и запомнящо се във всички размери.

Това е така, защото може да решите да го използвате , както за визитки, брошури и други печатни материали, така и за широко-форматен печат, като билбордове, транспаранти, фолиа и т.н.

Преди всичко не забравяйте, че вашето лого представя вашата компания. Поради това, то следва да представлява изображение, което обрисува вашия облик пред вашите клиенти. Ако сте адвокат, например, логото ви трябва да бъде изискано и малко консервативно. Ако притежавате детски магазин обаче, логото трябва да бъде забавно и изразяващо приятелско отношение.

animationanimationanimation